marcopolo_logo

MARC O’ POLO BRILLEN

Marc O’ Polo brillen zijn heel eigenzinnig. Gelukkig maar, want dat zie je direct in de nieuwe collectie monturen. Dames- en herenbrillen van absolute kwaliteit! Diverse stijlen worden gecombineerd binnen het brilontwerp. Ze gebruiken wereldwijde invloeden. Zo zijn er bijvoorbeeld vintage look brillen met warme jaren ’80 kleurencombinaties en strakke lijnen. Altijd gedistingeerd. Behouden, maar kwalitatief. Kernwaarden die de bril van Marc O’Polo zo typeren. Het Zweedse merk laat sinds de oprichting in 1967 in Stockholm zien dat ook in Scandinavië mode gemaakt wordt die er toe doet.

Het resultaat is opmerkelijk en typisch in de stijl van Marc O’ Polo brillen. De beleving is meesterlijk doorgevoerd in elke bril. Oogstrelende opmerkelijke designs. Een drager van een Marc O’ Polo bril weet wat hij of zij wil. Elke bril van Marc O’ Polo is bescheiden maar heeft toch een opvallende casual look. Mode in ieder detail en elk onderdeel, dat zie je, dat voel je. Geen concessies, kiezen voor kwaliteit.

Hoogwaardige materialen in combinatie met vakmanschap, voor een bijzondere afwerking welke je terug vindt in iedere bril. Tijdloze modieuze brillen waarmee je als brildrager de natuurlijke stijl onderstreept zonder hiermee te domineren. Dit is de filosofie die Marc O’ Polo uitdraagt. Perfect bij elke casual outfit. Een Marc O’ Polo bril is de finishing touch. Een montuur dat past bij elk seizoen!