Kleurrijk en betaalbaar, onze Dutz brillen

Voor gave brillen hoeft u de grens niet over! Het Nederlandse Dutz Eyewear verrijkt sinds 2005 de internationale brilmode met kleurrijke collecties in strakke vormen. De monturen zijn ook nog eens heel betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. Zelf zegt het merk: ‘zo kleurrijk, zo onderscheidend, maar bovenal: So Dutz!’
Durf te dromen

De Nederlandse mentaliteit van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ en ‘met beide voeten op de grond’ maakt het soms lastig om dromen na te jagen, maar Dutz durfde het gelukkig aan. Door hard te werken en goed te luisteren naar de wensen van de klant wordt het merk inmiddels in meer dan 23 landen verkocht.

De collecties van Dutz

Met een brillencollectie voor dames, heren en kinderen kan iedereen slagen voor een Dutz. De vormen zijn stijlvol en flatteus, de diverse nuances in hoeken en rondingen zorgen ervoor dat de monturen afwisselend robuust of elegant overkomen. Tot zover de solide basis, maar het klapstuk wordt bij Dutz gevormd door de kleuren! Deze ondersteunen het design en maken van elk montuur een uniek accessoire. U heeft de keuze uit fel of rustig in diverse patronen en combinaties.